15 July 2024
 

COMENZI

Momentan publicaţiile editurii se pot comanda prin e-mail la adresa comenzi@utilitas.ro.

După trimiterea comenzii colegii noştri vor lua legătura cu Dvs. pentru a stabili modalitatea de plată şi modul de livrare a coletului. Ulterior expedierii comenzii vă vom trimite o înştiinţare privind coletul, în care veţi găsi lista publicaţiilor trimise, respectiv termenul de livrare.

Preţul afişat în descrierea publicaţiilor include TVA-ul, însă nu conţine cheltuielile de transport. Acestea vor fi suportate de beneficiar. Ele variază în funcţie de greutatea şi destinaţia coletului.

Preţul publicaţiilor comandate va fi achitat prin virament bancar sau în numerar la preluarea coletului, conform acordului prealabil.

Publicaţiile comandate pot fi livrate cu Poşta Română sau prin curierat rapid, respectiv se pot ridica de la sediul editurii (Cluj-Napoca, Str. Breaza, Nr. 14). Vă rugăm să precizaţi opţiunea aleasă la trimiterea comenzii. În cazul în care alegeţi varianta trimiterii prin poştă, cheltuielile de transport vor fi achitate împreună cu preţul publicaţiilor. Suma vă va fi comunicată prin e-mail de către colegii noştri. În cazul în care preferaţi să primiţi coletul prin curierat rapid, cheltuielile de transport le veţi plăti curierului în momentul preluării pachetului. În acest caz vă vom comunica costul transportului în e-mailul de înştiinţare privind trimiterea coletului.

Pentru orice alte întrebări sau sugestii legate de serviciile noastre, vă rugăm să ne scrieţi la adresa comenzi@utilitas.ro.