2024. Június 20.
 

RENDELÉS

Kiadványainkat jelenleg e-mailen rendelhetik meg a comenzi@utilitas.ro címen.

Az e-mailen történő megrendelést követően a munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek a kifizetés és a szállítás módját illetően. A csomag elkészülte után értesítést küldünk a kiszállításról, amelyben megtalálja a kiszállításra kerülő tételeket és kiszállítás várható időpontját.

A kiadványok leírásában megjelenő ár tartalmazza az ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazza a szállítás költségét. A szállítási költség a megrendelőt terheli. A szállítás költsége a csomag súlya, a szállítás módja valamint a rendeltetési cím függvényében változik.

A megrendelt termékek árát előzetes egyeztetés alapján banki átutalással vagy a csomag átvételekor készpénzben lehet kifizetni.

A kiadványok szállítása történhet postai úton vagy futárszolgálattal, illetve átvehetők a kiadó székhelyén (Kolozsvár, Brétfű/Breaza utca 14. szám). Kérjük, hogy rendeléskor jelezze, melyik lehetőséget választja. Amennyiben postai szállítás mellett dönt, a szállítási költséget a megrendelt termékek árával együtt kell fizetnie, ennek összegéről a munkatársaink e-mailben értesítik. Amennyiben futárszolgálatot szeretne igénybe venni, a szállítási költséget Ön a futárnak fogja kifizetni a csomag átvételekor. A kiszállításról értesítő e-mailben megírjuk a szállítási költség várható árát is.

Ha bármilyen további kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük jelezze azt a comenzi@utilitas.ro e-mail címen.